Teka Group,
Origjina Germane

Prania
në mbarë botën

Teka është e pranishme në pesë kontinente dhe produktet e saj janë të disponueshme në më shumë se 120 shtete.

Kompania ka 15 fabrika në të gjithë Evropën, Azinë dhe Amerikën, duke prodhuar më shumë se 15 milion artikuj në vit.

Shopping cart
Shkruaj emrin ose kodin e produktit që kërkoni
0 items Cart
My account