A mund të ndryshken lavamanët prej çeliku inox?

Për sa kohë që kujdeseni rregullisht për lavamanin dhe e përdorni në kushte normale shtëpiake, lavamani nuk duhet të ndryshket.

Si të kujdeseni për lavamanët prej çeliku inoks:

- Hiqni rregullisht papastërtitë dhe mbetjet e gëlqeres.
- Mos përdorni produkte pastrimi që përmbajnë klor (zakonisht hipoklorit natriumi) ose acid klorhidrik.
- Parandaloni që lëngjet me shumë kripë të veprojnë për një kohë të gjatë.
- Shmangni kontaktin e zgjatur të drejtpërdrejtë me pjesët e hekurit, të tilla si tiganët prej gize ose ashkël hekuri, të cilat mund të ndryshken.