Çfarë duhet të bëni përpara se të përdorni furrën për herë të parë

Përpara se të përdorni furrën tuaj të re për herë të parë, ju rekomandojmë të kontrolloni këto hapa të thjeshtë për të hequr çdo mbetje yndyre dhe papastërti të tjera nga procesi i prodhimit.

Para përdorimit të parë.

1. Hiqni të gjitha sendet nga paketimi, duke përfshirë plastiken mbrojtëse.
2. Lidheni furrën tuaj me funksionin Grill + Solera në 200 º C për një orë. Nëse furra juaj nuk e përfshin këtë veçori, ju rekomandojmë t'i referoheni udhëzuesit të përdorimit të përfshirë në furrë për të parë opsionet e tjera.
3. Kur të mbaroni, hapni derën që furra të ftohet. Në këtë mënyrë e ajrosim dhe shmangim që erërat të mbeten brenda.
4. Pas ftohjes, pastroni furrën dhe aksesorët me një leckë të butë.

Nëse gjatë kësaj ngrohjeje të parë vëreni se furra lëshon një erë të fortë, mos u shqetësoni, kjo ndodh kur ngrohni izolimin për herë të parë dhe është krejtësisht normale.

Shpresojmë t'ju pëlqejë furra juaj e re Teka!

Duke regjistruar produktin tuaj online, ju do të keni akses në promovime ekskluzive për klientët dhe mund të menaxhoni lehtësisht çdo incident të ardhshëm.