Furra punon por drita e brendshme nuk ndizet

Nëse funksionet e tjera të furrës funksionojnë siç duhet, drita e brendshme mund të mos jetë e përthyer plotësisht ose mund të shkrihet.

Fillimisht, hiqni dhe rilidhni fijet e llambës duke u siguruar që të jetë e fiksuar. Nëse ende nuk ndizet, llamba mund të jete e djegur dhe duhet zëvendësuar me një të ngjashme.

Informacionet për fuqinë dhe llojin e kapakut që përdor furra juaj mund t'i gjeni posaçërisht në manualin e udhëzimeve që përfshihet me produktin. Nëse nuk e dini se ku është, mund të kërkoni manualin këtu.

Nëse problemi vazhdon, ju lutemi kontaktoni Shërbimin tonë Teknik në mënyrë që ne t'ju ndihmojmë.