Ngjyra e smaltit ka ndryshuar ose janë shfaqur njolla

Përbërja kimike e disa ushqimeve, të tilla si domatet ose uthulla, mund të krijojë ndryshime të caktuara në ngjyrën e smaltit. Për të parandaluar që kjo të ndodhë, është e rëndësishme të pastroni dhe hiqni çdo yndyrë ose ushqim të mbetur nga gatimi përpara se të gatuani serish.

Për informacion të detajuar mbi procedurën e duhur për pastrimin e brendshëm të furrës, ju lutemi referojuni Manualit të Mirëmbajtjes ose udhëzuesit të përdorimit të përfshirë me pajisjen ose lexoni këtë artikull.