Si ndryshohet llamba e ndricimit së furrës

Shumica e furrave Teka përfshijnë një llambë deri në 300 º C të vendosur në pjesën e sipërme të pasme të furrës. Për të shmangur mbingarkesat elektrike dhe djegiet, sigurohuni që furra të jetë e fikur dhe e ftohur plotësisht përpara se të ndërroni llambën. Për më shumë siguri, shkëputni rrymën e energjise nga shtëpia juaj.

Pasi të jetë vendosur llamba, hiqni kapakun që e mbron me ndihmën e një lecke. Mbulesa përfshin një mekanizëm prerje pozicionimi për ta bërë të lehtë heqjen duke ushtruar pak presion.

Pastaj hiqni llambën dhe ndryshoni të renë.

Së fundmi, përpara se të rividhosni kapakun e hequr, mund të përfitoni nga ky moment për ta pastruar atë dhe për të përmirësuar ndriçimin e brendshëm të furrës.

Për modelet që përfshijnë llambën anash, mund t'ju duhet ndihmë nga një mjet me majë të sheshtë për të çliruar thjerrëzën e xhamit nga mbajtësja e llambës. Pasi të zëvendësohet llamba, rimontoni lentet duke u siguruar që të përshtatet në pozicionin e duhur. Për të ndryshuar llambën LED, kontaktoni Shërbimin Zyrtar të Mbështetjes Teknike në +355 69 20 95 571