Teka Group,
Origjina Germane

Krijoni momente të paharrueshme

Në çdo gjë që bëjmë, ne kombinojmë  cilësinë, përdorshmërinë  dhe efikasitetin, për të arritur zgjidhjen më të mirë për shtëpinë tuaj. Qëllimi ynë kryesor është të ofrojmë përvoja domethënëse për t'i ndarë me të dashurit tuaj.

Gatuani rrugën drejt jetës

Kuzhina është zemra e shtëpisë tuaj. Në Teka, ne projektojmë pajisje për të qenë shpirti i kuzhinës tuaj. Sepse është këtu ku gatuhet jeta, ku ndodhin disa nga momentet më të mira të jetës sonë.

Kuzhina është më shumë për ne sesa thjesht një vend ku përgatiten vaktet. Është një vend për të qeshur, për të ëndërruar, për të kontribuuar, për të folur, për të marrë vendime, për të ndarë lajme, për të bërë plane për jetën dhe, në fund, një vend për të jetuar momente të paharrueshme.

Për të gjitha këto arsye, ne projektojmë dhe prodhojmë pajisje për të sjellë zgjidhje dhe risi reale në kuzhinë, zgjidhje që përshtaten me stilin tuaj të jetës dhe janë në harmoni me shtëpinë tuaj.

Çdo ditë ne punojmë për të kuptuar më mirë nevojat tuaja dhe për të sjellë zgjidhje të reja për t'ju ndihmuar duke gjetur mundësi të reja në kuzhinë.

Marka jonë tregtare, e lindur në Gjermani, mbështetet në cilësi, teknologji dhe inovacion. Produktet Teka njihen në mbarë botën për besueshmërinë, efikasitetin dhe saktësinë e tyre. Sot, pas pothuajse 100 vitesh histori, Teka vazhdon të punojë në mënyrë të pandalshme për t'u dhënë të gjitha produkteve të saj funksionalitetet dhe dizajnin më të mirë, për të arritur përsosmërinë në çdo hap.

Vlerat tona, të rrënjosura thellë në kompaninë tonë, janë të qarta:
Ndershmëri, bujari dhe origjinalitet. Kjo do të thotë se ne punojmë për ju dhe jemi gjithmonë pranë jush, duke ju ndihmuar të zgjidhni problemet tuaja të përditshme me zgjidhje cilësore të klasit botëror.
Kënaqësia e klientit është shqetësimi ynë kryesor.

Ne jemi përpjekur që në fillimet tona drejt produkteve me cilësi më të mirë, modeleve më moderne dhe origjinale dhe inovacioneve më të mira me një çmim të drejtë.

Këta janë përbërësit kryesorë në produktet tona:

Ndershmëria

Ne jemi në anën tuaj
Ne lidhemi me klientët tanë, me një dialog të përgjegjshëm, të qartë dhe transparent. Teka është pranë jush, kupton nevojat tuaja dhe ju mundëson të zbuloni mundësi të reja kur jeni në kuzhinë.

Bujaria

Ne bëjmë më shumë
Ne fokusohemi tek e vërteta dhe thelbësorja: qëllimi ynë është të transformojmë funksionalin në njerëzor. Kjo është arsyeja pse ne kujdesemi për të ofruar teknologji të jashtëzakonshme, inovacion dhe dizajn origjinal, me çmime të drejta.
Të kombinojmë historitë e shtëpisë me trashëgiminë tonë të zgjidhjeve superiore që i japin shpirt kuzhinës suaj. Nga ana tjetër krijojmë atmosferën perfekte ku mund të përjetoni momente kuptimplota, duke e bërë jetën me vlerë.

Origjinaliteti

Një alternativë më të cilën mund të identifikoheni
Ne zgjojmë emocione dhe preferenca, falë mënyrës sonë unike të të bërit të gjërave. Qëllimi ynë është të lidhemi me njerëzit duke mundësuar përvoja që shkojnë përtej veçorive të produktit dhe inovacionit. Për ne, frymëzimi është rruga e duhur për t'u bërë marka e dashurisë së klientit tonë; një alternativë autentike e krijuar për ta.

Shopping cart
Shkruaj emrin ose kodin e produktit që kërkoni
0 items Cart
My account